2021-2022-ci tədris ilində Azərbaycan Tibb Universitetinin rezidentura pilləsinə qəbul olmaq istəyən əcnəbi vətəndaşlar və vətəndaşlığı olmayan şəxslərin nəzərinə:

Diqqət!

Aşağıda qeyd olunan sənədlərlə birlikdə Azərbaycan Tibb Universitetinin rezidentura və magistratura şöbəsinə yaxınlaşmağınız xahiş olunur. Sənədlərin son qəbul tarixi 10.09.2021-ci ildir.

1) Azərbaycan Tibb Universitetinin rektorunun adına ərizə

2) Ali tibb təhsili haqqında diplomun əsli və surəti (1 nüsxə)

4) Ümumvətəndaş passportunun əsli və surəti (1 nüsxə)

5) Azərbaycan Respublikası ərazisində müvəqqəti yaşama icazəsi vəsiqəsinin surəti (əgər varsa)