II Müalicə Profilaktika Fakültəsində TEC konfransına maraq artmaqdadır

Azərbaycan Tibb Universitetində (ATU) Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə keçirilən konfranslar tələbələr tərəfindən böyük maraqla qarşılanır. Növbəti belə konfranslardan biri də mayın 7-8-də II Müalicə Profilaktika fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə baş tutub.

Konfransın 1-ci iş günü 17 təqdimat, 2-ci gün isə 18 məruzə dinlənilib. Fakültənin dekanı, dosent İsrail Məhərrəmbəylinin sədrliyi ilə keçirilən konfransda ümumilikdə 14 nəfərdən ibarət münsiflər heyəti fəaliyyət göstərib.

Təqdimatlara münsiflər heyəti tərəfindən verilən qiymətləndirmə əsasında nəzəri, terapevtik və cərrahi fənlər üzrə yerlər müəyyənləşdirilib. Bütün iştirakçılar sertifikat, ilk yerləri tutanlar isə diplom və müxtəlif hədiyyələrlə təltif olunub. İsrail Məhərrəmbəyli bildirib ki, universitetdə TEC konfranslarına maraq artmaqdadır. Hər dəfə konfransa daha çox məruzənin təqdim olunması bunu sübut edir. Kəmiyyət artımı ilə yanaşı, araşdırmaların keyfiyyətində də irəliləyiş hiss olunur.

II Müalicə Profilaktika Fakültəsinin TEC konfransında qalib seçilən tələbələrin siyahısını təqdim edirik:

Diplomla təltif olunan tələbələr:

7 may 2018

Nəzəri

1ci yer – Rzazadə Elanə

2ci yer – İsmayılova Elnarə

3cü yer – Nəbiyeva Zinayət            3cü yer - Fərhan Namazov

Əhmədova Pədimat                       Mirxəzər İsmayılov

Terapevtik

1ci yer – Qaraisalı Kamilə

2ci yer – Hüseynli Nihad

3cü yer – Qaraşov Yelmar            3cü yer – Cəfərli M.K.

Cərrahiyyə

1ci yer – Əliyeva Lamiyə