ATU-nun Tədris Terapevtik Klinikasının rentgenoloqu Aydın Əliyev “Şəfalı Əllər” fəxri adına layiq görülüb

Hipokrat ve Interxəbər saytı tərəfindən keçirilmiş rəy sorğusuna əsasən səhiyyə sahəsində göstərdiyi uğurlu xidmətlərə görə klinikamızın Rentgendiaqnostika bölməsinin müdiri Aydın Əliyev “Şəfalı Əllər” fəxri adına layiq görülüb.

Aydın Əliyev 1992-ci ildə Bakı şəhəri kimiya-biologiya təmayüllü liseyi bitirərək 15 yaşında Azərbaycan Tibb Universitetinin I Müalicə-profilaktika fakultəsinə daxil olub.
1998-ci ildə həmin fakultəni bitirərək həkim-rentgenoloq ixtisasını seçib.

1998-1999-cu illərdə Milli Onkologiya Mərkəzində Akademik Rəhim Rəhimovun rəhbərliyi altında internatura keçib.
2009-cu ildə Almaniyanın Berlin şəhərində şüa diaqnostikası üzrə kurs keçib.

1999-2001-ci illərdə Azərbaycan Silahlı Qüvvələrində həqiqi hərbi xidmət dövründə Sumqayıt Hərbi Hospitalında rentgen kabinetinin rəisi vəzifəsində çalışıb.

2001-2003-cü illərdə Sumqayıt 1 saylı Şəhər Polikilinikasında həkim-rentgenoloq kimi çalışıb.

2003-2005-ci illərdə Azərbaycan Tibb Universitetinin Şüa diaqnostikası və Şüa terapiyası kafedrasında assistent vəzifəsində işə qəbul olunub.

2011-ci ildən Azərbaycan Tibb Universitetinin Tədris Terapevtik Klinikasının Rentgendiaqnostika bölməsinin müdiridir.
Klinika rəhbərliyi adından Aydın Əliyevi təbrik edir, ona gələcək işlərində uğurlar arzulayırıq!